Particuliere en Zakelijke Verzekeringen

Bij Akdag Advies in Hoogezand kun je terecht voor particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij helpen je bij het inventariseren van je behoeften, het maken van beslissingen, en het beheren van je verzekeringspakket. Omdat wij geen bindingen hebben met een bepaalde verzekeringsmaatschappij, kunnen wij onafhankelijk advies geven en bemiddelen wij met verschillende partijen om zo de beste deal te krijgen.

Levensverzekeringen

Voor zowel particulieren en ondernemers is het belangrijk om na te denken of de voorzieningen voor de toekomst goed zijn geregeld. Komen je nabestaanden niets tekort, heb je genoeg pensioen en wat gebeurt er met je beleggingen? Wij bieden professionele hulp bij de beslissing over het afsluiten van simpele uitvaartverzekeringen, tot aan complexe levensverzekeringen.

Zorg en Schadeverzekeringen

Vrijwel iedereen heeft zorg- en schadeverzekeringen nodig, of het nu gaat om een autoverzekering, inboedelverzekering of een aansprakelijkheidsverzekering. Als je een bedrijf hebt, komen er hier nog wat risico’s bij. Hiervoor kun je verzekeringen afsluiten zoals een ZZP of mkb-pakket, een bedrijfsschadeverzekering of rechtsbijstandverzekering.

Bereken uw autoverzekering!

En sluit deze direct bij ons af! Vul ons contactformulier in en wij bellen zo snel mogelijk terug.

Laatste nieuws

We hebben onze nieuwe website gelanceerd!

Je zult snel meer nieuwtjes in dit nieuwsblok vinden.