Over ons

Wij zijn een onafhankelijk financieel adviesbureau. Dat wil zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Wij richten ons met 100% onafhankelijkheid op uw belangen.

Ons vak is het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

  • Hypotheken
  • Pensioen
  • Vermogen
  • Risicobeheer

Verzekeringen en risico’s

Er zijn ontzettend veel verzekeringen die u kunt afsluiten, maar wij kijken echt naar welke risico’s u loopt en zullen alleen daar een verzekering voor adviseren. Samen brengen wij uw risico’s in kaart en zoeken we naar de juiste oplossingen.

Wij geven onafhankelijk advies over de verschillende polissen en verzekeraars en vergelijken prijzen en voorwaarden voor u. Na het vergelijken geven we u advies en als u dat advies wilt opvolgen, regelen wij alle polissen voor u.

Ook wanneer daarna uw omstandigheden wijzigen zullen we, in overleg met u, de polissen bijhouden en wijzigen.

Als er dan wat gebeurd staan wij ook klaar voor u. Wij zullen contact opnemen met de verzekeraars en tegenpartijen om te krijgen waar u recht op heeft.

Hypotheken

Een hypotheek is eigenlijk een lening om zo vermogen op te bouwen met onroerend goed. Een lening waar u doorgaans erg lang aan vast zit. Daarom is het belangrijk hier goed over na te denken en advies van experts te vragen. Hierbij houden we rekening met de momenten waarop uw inkomen kan veranderen.

Voordat we de berekeningen gaan maken, kijken we eerst samen met u naar de eisen voor uw hypotheek, betreft aflossingsvorm, rentevaste periode en speciale constructies.

Hierna gaan we na welke geldgevers dit voor u kunnen leveren en bekijken de opties hierin. Na overleg vragen we dan een offerte aan die we zorgvuldig nakijken.

Is het correct, dan controleren wij alle documentatie, van taxatie tot het tekenen van de akte.

Stuur ons een berichtje voor gratis en vrijblijvend krediet advies en wij bellen je snel terug!

Laatste nieuws

We hebben onze nieuwe website gelanceerd!

Je zult snel meer nieuwtjes in dit nieuwsblok vinden.